Jadralni klub "MIPC" Vabilo sponzorjem
 
Stalni sponzorji
Sponzorji
© Copyright JK MIPC, 2003-2014
Iskanje

Na pobudo nekaterih članov diplomatskega zbora, v sodelovanju z Ministrstvom za zunanje zadeve Republike Slovenije in s častnim pokroviteljem ministrom dr. Dimitrijem Ruplom, prireja naš jadralni klub:

v soboto, 13. septembra 2003
»Diplomatsko regato 2003«

Prireditev bo potekala na slovenski Obali in v akvatoriju pred Izolo. Osrednji prireditveni prostor bo v Marini Izola, štart in cilj regate pa bo pred izolsko marino. Več informacij o regati in spremljevalnih aktivnostih si lahko preberete na naši spletni strani mipc.trinet.si.

Predvidevamo, da se bo same regate in obrobnih dejavnosti vezanih na to prireditev, udeležilo okoli 300 oseb iz diplomatskega zbora, slovenskega političnega in gospodarskega življenja ter 80-100 jadrnic s približno 600 člani posadke. Skupno predvidevamo okoli 900 aktivnih udeležencev regate in spremljevalnih aktivnosti, sam dogodek pa bo po naših ocenah pritegnil tudi širšo javnost. Tako ocenjujemo, da si bo prireditev ogledalo okoli deset tisoč obiskovalcev, saj bodo k sodelovanju povabljeni razni mediji, sam dogodek pa bo predstavljen tudi na spletnih straneh kluba. Pričakujemo, da bo to ena izmed večjih letošnjih prireditev na slovenski Obali, ki bo preko medijev predstavljena tudi širši slovenski javnosti.

Upamo, da boste kot pomemben član slovenskega gospodarstva z Vašo udeležbo počastili našo prireditev. Zunanje ministrstvo Vam je že poslalo prijavnico za aktivno sodelovanje – tako Vas in Vaših svojcev, prijateljev ter sodelavcev. Naprošamo Vas, da zaradi organizacije regate in ostalih aktivnosti, izpolnjeno prijavnico do 5. junija vrnete Ministrstvu za zunanje zadeve.

Naš jadralni klub si prizadeva izvesti celotno prireditev brezhibno, žal pa je organizacija take prireditve pogojena s precejšnjimi stroški.

S tem dopisom Vas prosimo za finančno pomoč pri organizaciji prireditve, iščemo pa tudi enega ali več generalnih sponzorjev. Upamo, da boste s finančnim prispevkom tudi Vi pomagali pri izvedbi celotne prireditve. Morda pa boste v sklopu prireditve našli tudi novo poslovno priložnost.

V naslednjih dneh Vas bo poklical eden izmed članov našega jadralnega kluba, kadarkoli pa nas lahko kontaktirate na naš e-naslov: mipc@trinet.si, nam pošljete fax na številko (05) 6275-702 ali nas pokličete na telefon: (05) 6275- 614.

Zahvaljujemo se za sodelovanje in Vas lepo pozdravljamo.

Viktor BARAGA
član organizacijskega odbora


Branko AUGUŠTIN
Predsednik JK MIPC